Chalet Parigi 6 (5/6 persoons)

Wanneer u ons chalet in Via Parigi 6 binnengaat, krijgt u het echte luxe vakantiegevoel!


Dit chalet (5/6 persoons) is gebouwd in 2012 en is compleet ingericht en heeft AIRCONDITIONING!!


U komt binnen via de grote veranda welke uit twee delen bestaat. Links het gezellige relax gedeelte met heerlijke stoelen en rechts het eetgedeelte om te kunnen genieten van al het heerlijke Italiaanse eten. De veranda is volledig af te sluiten door middel van een plastic zeil.


Vervolgens komt u in de woonkamer, deze is zeer ruim. Er staat een bank waar tevens op geslapen kan worden met twee personen.


Er is een grote keuken voorzien van gaskookplaat, koelkast met vriesvak en compleet inventaris. Ook hier staat een eettafel met stoelen zodat u u het (misschien) frisse voorjaar binnen kunt eten.


Slaapkamer 1: heeft een twee persoonsbed (2 pers. matras en 1 pers. dekbedden) en grote schuifkast waar u al uw kleding en meegebrachte spullen in kunt opbergen.


Slaapkamer 2: heeft een stapelbed waarvan het bovenste bed normaal is en het onderste bed formaat twijfelaar is (matras 140 cm. met 1 pers dekbedden) . Er is ook een opbergkast.

Badkamer: voorzien van een ruime douche, toilet en badmeubel.


Er is een televisie met eigen schotel en canal plus en Nederlandse zenders. In ons chalet is een kinderstoel en campingbedje aanwezig alsmede kinderspeelgoed (emmers/schepje/strandauto/bal), luchtbedjes voor op het meer.


Overal in het chalet is voldoende opbergruimte.


Voor het chalet is weinig ruimte om uw auto te parkeren. Uw auto kunt u parkeren bij de ingang van de camping. Wel kunt u al uw spullen in- en uitladen en boodschappen met de auto brengen.


Klik hier voor het actuele weer in Porlezza.